Bliv klædt på til skiferie

3 forslag til destinationen

I Danmark, og generelt i Skandinavien elsker vi at stå på ski. Selvom vi ikke selv har nogen bjerge så elsker vi at drage oppe på løjperne i Sverige, Norge og især Østrig er en populær destination.

Nu hvor vintermånederne snart er over os så kan det være en god idé at begynde at tænke over lækre skiferie destinationer derfor vil vi gerne foreslå nogle lækre skiferie destinationer for hele familien.

Mayrhofen – Østrig

Det imponerende skiområde ved Mayrhofen er et af de største og mest varierende områder i Østrig. Der er nemlig pister til alle i gruppen på alle niveauer.

Mayrhofen ligger også lige opad Hintertux-gletcheren som bidrager til en fantastisk seværdig oplevelse i det østrigske landskab. Du kan blandt andet opleve Østsrigs stejleste pist ’Harakiri pisten’ med en 78 % gradient nedstigning, så der er også glimrende oplevelser for den erfarne skiløber som vil prøve sin indre daredevil af.

Sälen - Sverige

Hvis man vil på skiferie i Sverige så er Sälen et fantastisk sted at besøge. Det er Nordeuropas største alpinområde og består af Hundfjället, Högfjället, Kläppen, Lindvallen, Stöten og Tandådalen.

Det berømte skiområde tilbyder utrolig mange varierende oplevelser for børnefamilier med sneparker og eventyrområder.

Der er samtidig også masser til den mere vovede skiløber som kan opleve talrige stejle og lange pister overalt i Sälens landskab.

Geilo – Norge

Geilo er et utrolig charmerende skiområde i Norge. Det er kendt for sin hyggelige stemning og varierende udvalg af overnatningsmuligheder. Der er alt fra standard til luksussuiter, så alle kan være med.

Der er også stor variation på løjperne med masser af muligheder for både de mindste og de erfarne skiløbere. Der er b.la. et stort område specielt til børn med fine børnebakker og en skiklub for børn helt ned til mellem 0 og 8 år.

De tilbyder alt fra snow parks med hop og halfpipes, et kæmpe område til langrend, samt en af Norges længste kælkebakker. Der er tilmed et fantastisk spa område for hele familien så man kan få slappet godt af efter en lang dag på løjperne.

Bliv klædt godt på

Når du har valgt den helt rigtige destination, så er det vigtigt at blive klædt godt på til ferien. I Slagelse Camping & Outdoor Center sælger vi ski udstyr med god kvalitet til prisen.

Vi sælger foruden skijakker og bukser, også ski, hjelme, stave og støvler så du rigtig kan blive klædt på fra top til tå.