Kom i Gang som Jæger

Som jæger træder du ind i en lang kulturel tradition der stammer helt tilbage fra urtiden. Med fremkomsten af sprog og kultur blev jagt en afgørende del af det danske samfund for tusindvis af år siden. Dansk jagtkultur er siden gået i arv igennem generationer som du bliver en del af den første gang du svinger geværet over skulderen og bevæger dig ud i landskabet.

Jagttegnet er i hus, men hvordan kommer du egentlig på jagt?

Ifølge Danmarks jægerforbund er den bedste mulighed at melde sig ind i en af deres cirka 800 jagtforeninger. Det er også muligt at leje jagt igennem det kommercielle jagtlejemarked og at købe sig til dagsjagter. Det kan være en gevaldig udgift at leje og købe sig til jagt, så et godt råd er at melde sig ind i en jagtforening.

Tag til dig af ny viden

Der er mange fantastiske muligheder for dig som nyjæger at tilegne dig brugbar viden om jagten, vildtet, sproget og etikken. I Danmarks jægerforeninger sidder der nemlig mange eksperter som er mere end villige til at lære fra sig af deres viden.

Udstyret i orden

For den bedst mulige oplevelse er det vigtigt som jæger at have udstyret i orden. I Slagelse Camping og Outdoor Center har vi en jagtudstyr og fiskegrej afdeling hvor vi tilbyder en stor samling udstyr til både den nye og den erfarne jæger.

Du kan b.la. se på det moderne ’Hawkes’ sæt fra mærket ”Seeland” som kort og godt står for god kvalitet til prisen. Vi tilbyder også stærke varer fra solide mærkevarer som Fjällräven og Pinewood.